TESTIMONIALS

Voor Theodoor Gilissen is Emerald Golf Events keer op keer een professionele en prettige samenwerkingspartner gebleken. De bijdrage van Emerald heeft onze relaties bijzondere golfervaringen bezorgd.

Huib Vermeulen
hoofd marketing & communicatie

I really enjoyed working with Emerald and hope we can do some nice things together in the future.

Saskia Nijs
Microsoft

Het was een geweldige dag! Prachtig weer, mooie baan en goede opkomst met zeer relevante gasten. Emerald had het weer goed voor elkaar, de stemming was top en het diner na afloop weer goed gelardeerd met hilarische toespraken. Hartelijk dank!

Adriaan Lieftinck
Directeur, Deloitte

Dank voor de perfecte organisatie. We hebben een heerlijk tijd in Ierland gehad en dankzij al je goede ideeën zijn we op de mooie plekken terecht gekomen en liep alles goed. Heel veel dank! Iedereen heeft genoten en was zeer enthousiast. Ook namens de groep, hartelijk dank. Ikzelf ben nog steeds erg onder de indruk van de Old Head. Kortom alles was helemaal goed. We kunnen er weer tegen aan! Ik hoop tot spoedig en wellicht kunnen we binnenkort weer eens wat organiseren. Met hartelijke groet,

Managing PartnerRoland Berger, Strategy Consultants

“Emerald Golf Events heeft ons de afgelopen jaren voortreffelijk bijgestaan bij de voorbereiding van al onze bedrijfsgolfdagen. Tot in de puntjes voorbereid en op de dag zelf, onder de leiding van Lisa Jane, bleek alles tot in de kleinste details onder controle. Zo wilden wij het vooraf, zo was het op de dagen zelf, maar ook de financiële review was correct.

Kortom: “ouderwets” goed. Dank voor alles!

Peter E.F.Horst
Hooghwolde Beheer B.V.

Hartelijk dank voor de hele goede organisatie verleden week in Ierland. Ik heb oprecht genoten. Wat een prachtige banen!! Ook Tralee was ongelofelijk gaaf om te bezoeken. De natuur was overal zo mooi dat iedere deelnemer vanzelf rustig werd. Wellicht dat dit ook de reden was dat de sfeer zo heerlijk ontspannen was. Mijn dank voor alles (ook voor het mooie shirt; ik heb het al gedragen en het zit als gegoten) Hartelijke groeten en hopelijk tot snel (wellicht op de Noordwijkse)

Herman Drenkelford
Director UMW Holding N.V.

Congratulations for organizing a perfect afternoon on the Haagsche G&CC. I really enjoyed it, the atmosphere was special, “an unexpected afternoon with (new) friends”, special delivery by a beautiful and very friendly Irish Lady. Very well done! Thanks for allowing me to join. Please also thank your co-hostess.

Martin H.J.Smetsers
Managing Director, WMB Management b.v.